lördag 30 juli 2011

Recensioner på Kyss mig


Nu har den haft premiär på bio, svenska lesbiska filmen Kyss mig. Har du kanske redan varit och sett den? Vad tyckte du om den? Vi har tittat efter vad kritikerna tyckte. Klicka på länkarna nedan för att läsa recensionerna!

Barometern: "...en film där kärleken mellan två kvinnor - vid sidan om att faktiskt få existera på bioduken - får vara både svår och självklar."

Dagens nyheter: Det var mycket länge sedan man såg ett så högintensivt och ener­girikt spel. (...) Det kan bli en publikfavorit - inte helt oförtjänt.

Expressen: (...) en härligt melodramatisk sommarpresent till alla obotliga romantiker, oavsett läggning.

Sydsvenskan: Varje gång Mjönes och Vega Fernandez finns i samma bild blir filmduken elektrisk, oavsett om de utbyter blickar eller smekningar.

Svenska Dagbladet: Kyss mig har alla ingredienser som en film om otillåten kärlek brukar ha, med förvecklingar, missuppfattningar, avsked och återföreningar.
.

onsdag 27 juli 2011

Veckans pinuppa

Kära läsare, har ni det bra på stranden? Glöm inte solskyddet bara. Det är inte alltid doktorn har rätt.



onsdag 20 juli 2011

I´m coming out

Minns du? Missade du det? Eller var du kanske för liten då? Såhär såg det ut när Ellen kom ut.

tisdag 19 juli 2011

10 dagar kvar!

Flatshoppa?



Om man vill ge sig ut på nätet och flatshoppa kan man nu göra det hos Flatshoppen, hälsar det nystartade företaget, vars affärsidé går ut på att sälja grejer till tjejer som gillar tjejer. Om du vill kolla in utbudet hos Flatshoppen kan du klicka här.
.

lördag 16 juli 2011

Grattis



Grattis säger vi till damlandslaget i fotboll som lyckades besegra Frankrike med 2-1 i kvällens match och därmed kammade hem ett brons i fotbolls-VM.
.

måndag 11 juli 2011

Veckans pinuppa



Vem kan ro utan åror? Troligen inte veckans pinuppa, åtminstone av ansiktsuttrycket att döma. Tur i oturen i alla fall att omständigheterna tycks vara på hennes sida med såväl sol som kristallklart vatten.
Pinuppan i nöd är målad av Edward D'Ancona.

.

måndag 4 juli 2011

Veckans pinuppa



Idag är det 235 år sedan USA förklarade sig självständiga från Storbritannien. Därför vill vi tillägna det stora landet i väst veckans pinuppa!
40-talspinglan är signerad Taber.

.

lördag 2 juli 2011

The Real L Word




Signaturen Maya tipsar om den nya säsongen av The Real L Word som hon tycker haft en grym start. Det måste du förstås kolla in! Klicka här för att komma till sidan.
.