fredag 3 februari 2012

Ny säsong av Lip service
Snart kommer BBC Three att sända säsong 2 av lesbiska succéserien Lip Service, men vi som inte har kanalen får förstås hålla oss lite till och invänta dvd:n. I väntan på den kan man förstås kika igenom säsong 1 en gång till för den finns ju redan på dvd!

För den som har missat vad serien handlar om kan vi berätta att det handlar om en grupp unga människor i Glasgow och framförallt om huvudpersonerna Cat och Frankie och deras kärlek. Frankie är den coola fotografen som spelas av Ruta Gedmintas och Cat är den ordentliga arkitekten som spelas av Laura Fraser. Inför nästa säsong undrar vi förstås mest hur det ska gå för Cat, som måste välja mellan Frankie och polistjejen Sam som hon dejtar, men även hur det ska gå för Frankie som strular runt för det mesta, men även försöker få reda på sanningen om mystiska barndom och sin mamma och pappa.

I säsong 2 kommer även några nya ansikten, som Anna Skellern som spelar den australiensiska doktorn Lexy som alla vänder sig om efter. Även Neve McIntosh (Bodies), Sinead Keenan (Being Human) och Alana Hood (Field Of Blood) kommer att ansluta sig till serien.

Manusförfattaren Harriet Braun säger: "Jag är jätteglad att den här andra säsongen har givit mig chansen att utveckla mer övertygande berättelser för våra karaktärer och även röra om lite med några nya intrigerande ansikten."

Källa: BBC Three

Inga kommentarer: