lördag 18 juli 2015

Stockholm Pride!

27 juli - 1 augusti är det dags för Stockholm Pride igen! Temat för i år är som vi tidigare nämnt "Göra slut med normen". Här kommer lite info för dig som tänkt besöka Pride!

Pride House håller även i år till i Kulturhuset och Pride Park finns på Östermalms IP. House öppnar redan på måndagen och håller igång till och med fredagen. Här finns seminarier, föreläsningar, konstutställning och olika prova-på-aktiviteter. Parken öppnar på onsdagkvällen och stänger på lördagen. Här hittar du alla utställare och artister.

Programmet för Pride House hittar du här

Programmet för Pride Park hittar du här.

Paraden tågar iväg på lördagen, den 1 augusti kl 13,00!

Vilka artister som kommer till årets Pride har det varit mycket tyst om, men en som säkert kommer är i alla fall den här tjejen.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Göra slut med normen"?
Ja, men ni vill ju skapa er egen norm för alla
vilket är en sorts minoriteternas diktatur.
Så har vi en ny norm...
Vad säger ni när DEN börjar ifrågasättas?

Fem flator sa...

Hejsan FV!

Vi tror att Stockholm Pride med sitt tema vill säga att alla människor ska få vara sig själva och inte känna att de måste vara på något visst sätt för att samhället ställer sådana krav. Vi vet inte riktigt vad du menar med "ni" och att "vi" vill skapa vår egen norm. Vi här på Fem flator är inte ute efter att skapa någon ny norm utan ansluter oss till uppfattningen att alla människor ska få vara sig själva.

Hälsningar 5