söndag 8 maj 2011

Lesbisk bonde söker fruÄr din dröm att bo på en gård och dela ditt liv med en bonde? Då kan du skriva ett brev till Johanna i årets upplaga av Bonde söker fru. Hon är 37 år, hästbonde och bor utanför Enköping. Låter det lockande? I så fall kan du se mer av henne på TV4:s websida.

Och vi andra får väl bara titta på programmet, om vi vågar. För lite läskigt är det ju. Eftersom det inte är varje dag en lesbisk tjej medverkar i den här typen av tv-underhållning vill vi förstås väldigt gärna att allt ska gå bra; att den här Johanna ska vara en ohyggligt charmig och trevlig typ och att de som kommer till henne också är trevliga typer. De får allra helst vara mycket olika varandra till utseende, sätt och intressen. Varför då? För tyvärr blir det ofta automatiskt att den som syns i tv blir en representant för en hel grupp människor och fortfarande finns det mycket okunskap i världen. Mycket modig måste hon vara ändå, den här Johanna. Vi önskar henne lycka till och hoppas att vi får se henne i höst. I annat fall vänder vi oss till TV3 och önskar oss en lesbisk mamma i nästa säsong av Ensam mamma söker....

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker verkligen att Johanna är den första utav alla bönder som känns genuint lugn, trygg, verklighetstrogen och ödmjuk och som dessutom har ett stort hjärta. Såg intervjun med henne på tv4, och hon verkar vara så självsäker och mysig.
Vet ej säkert om denna känsla påverkats av att det är en flata med i programmet. ;)
Vet dock säkert att jag slaviskt kommer följa BSF, och noggrant!

J

Fem flator sa...

Det låter ju bra! =)

Anonym sa...

Åh jag funderar nästan på att söka! Hon verkar så himla mysig. Vågar man puffa henne på Facebook iaf??? Kram o tack för härlig blogg ni 5 förtjusande flator!
Mer flata åt folket!!!
Peace