lördag 10 januari 2015

Skrivarresa med Mian Lodalen och Sara Lövestam


Är du lesbisk och gillar att skriva? Då kanske du vill åka på skrivarresa med Mian Lodalen och Sara Lövestam i vår? Researrangören Catalunya travels ordnar en inspirationsresa till Sitges utanför Barcelona 17-21 april och det utlovas föreläsningar, skrivarworkshops och personlig coachning i kombination med sol, bad och god mat.

Fem flator tycker att det låter som en riktigt rolig idé och passade på att ställa några frågor till Ingrid Hedman på Catalunya travels!

Hej Ingrid! Hur kommer det sig att du fick den här idén?
-Hej! Jag har jobbat som frilansjournalist sedan 1990-talet och har gett ut två böcker, "Hela världen på min soffa" år 2013 och "Tjejerna mot strömmen" år 2003. Den senare är en antologi där ett antal skribenter berättar om sina liv utifrån sin HBTQ-identitet. Nu har jag precis startat mitt företag där jag ordnar reseupplevelser i Katalonien och fick i och med det möjligheten att förverkliga en mångårig dröm; att arrangera en skrivarresa. Jag tog kontakt med Mian och Sara vars författarskap jag hyser en stor beundran för, och till min stora glädje nappade de på idén!

Varför ska man åka med er till Sitges i vår?
-Man ska resa med oss om man vill kombinera en önskan att utveckla sitt skrivande med en skön vecka i en underbar miljö med sol och värme på en klassisk gaydestination!

Vilka tror du blir resans höjdpunkter?
-Den kreativa processen med workshops och föreläsningar tillsammans med proffsiga och underhållande ledare. Samt det sociala umgänget kvällstid då vi njuter av fantastiska middagar och vin på Sitges och Barcelonas krogar. Det kommer att bli en väldigt inspirerande, rolig och annorlunda resa tror jag!
.

Inga kommentarer: