torsdag 10 februari 2011

Tjejställen i Stockholm?

Signaturen Anna undrar vad det finns för gayställen att gå till som ett par (två tjejer) i Stockholm. Vad säger ni andra som bor i Stockholm? Vilka är era favoritställen? Anna undrar också vad som finns när man inte fyllt 20 än.

I Stockholm finns en del fasta klubbar men också fester som bara kommer lite då och då. Det bästa för att se vad som händer just denna vecka brukar vara att gå in på QX Gaymap och leta rätt på det som verkar roligast. Här är några punkter från veckans lista:

Kanske en middag på mysiga krogen Momma som har Lezzie Weekend varje helg kan vara något? En drink och småprat i baren på Roxy? Eller dans hela natten på stora fredagsklubben Paradise?

Är man över 30 kan man den 12 feb gå på fest med schlagerbuffé med FemmeQ. Såhär i schlagertider har även Restaurang Göken melodifestivaltema och storbildsskärm där alla delfinaler visas. Känner du dig lite mer alternativ kanske ett besök på Högkvarteret kan vara något?

Nu på måndag går också Gaygalan av stapeln och efter den festas det hela natten på Cirkus.

Det var ett litet aktuellt urval, men fler ställen, händelser och även fler orter finns förstås om man kikar in på Gaymap.

.

2 kommentarer:

M ♥ sa...

Jag föredrar Momma och Högkvarteret mest av allt, även om Högkvarterets lokal snabbt blir varm och snål på frisk luft.

Anonym sa...

Ja, Momma är mysigt!