lördag 28 januari 2012

Tävla med oss - tippa vinnarna i Gaygalan!

Jodå, det stämmer att vi har gaygaletävling i år igen! Men för dig som är ny på sidan kan vi berätta mer om vad det hela går ut på!

I det tidigare inlägget nedan ser du de nominerade i olika kategorier i QX Gaygala 2012. Din uppgift är att tippa vem du tror tar hem priset i varje kategori. Du väljer inte vem du vill ska vinna utan vem du tror har stört chans att kamma hem priset. Om du inte har någon aning om vilka de nominerade är kan du alltså också vara med och tävla. Då är det bara att chansa vilt och hålla tummarna!

Du skickar sedan in din rad, tex: 1:a, 2:b. 3:c...osv till adressen 5flator@gmail.com!

Priserna är inte bestämda än, men något trevligt kan vi säkert skaffa fram! Ni kanske till och med har några favoritönskemål om priser? Ja, nu menar vi förstås mer i kategorin filmer, böcker, spel och liknande för några resor till semesterparadis har vi tyvärr inte råd med, även om vi tycker att ni egentligen är värda det! Maila i så fall dessa förslag till samma adress som ovan!

En fortsatt fin lördagkväll önskar er 5.

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Fem.

Jag har ett problem, vilken frisyr kan man ha om man vill ha kort hår, men INTE se ut som en flata för det?

Tack på förhand,

förvirrat bi.

Fem flator sa...

Hej förvirrat bi. Egentligen går det ju inte att "se ut som en flata" eftersom flator kan se ut precis hur som helst. Om du är rädd för att se stereotyp ut på något sätt kan vi rekommendera att tänka på accessoarer och kläder i övrigt för att forma din stil som du vill ha den. Kanske kan du rådfråga din frisör? Denne kan säkert hjälpa dig att ge förslag på en frisyr som känns precis som du!

Hälsningar 5.