tisdag 10 januari 2012

Veckans pinuppaDet är visst inte bara skolfröken som har vilat upp sig efter jullovet. Även barnen är tillbaka, fulla av inspiration...

.

5 kommentarer:

Erika sa...

Förlåt men måste bara säga detta, Jag älskar verkligen Er hemsida men jag har ogillat starkt - Veckans Pinuppa ända sen från början. Kör gärna med något nytt så blir det ännu roligare att läsa!

Fleeer Noveeeeller! KRAM!

Anonym sa...

I så fall måste jag bara säga att jag tycker pinupporna är jättefina! =)

/Millan

Fem flator sa...

Hej! Tanken med denna sida var från början att läsarna skulle vara med och bidra med tips, länkar, bilder, texter mm. Dock visade det sig att väldigt få läsare var intresserade av att bidra med något. Just nu är vi som driver bloggen också mycket upptagna med annat och därför blir det lite sparsamt med inlägg för tillfället. Men om du och andra vill bidra med något nytt så tar vi tacksamt emot dina förslag. =)

Hälsningar Fem

Fem flator sa...

Millan: Det tycker vi med! =)

Erika sa...

Hm okej tips & idéer! Något som jag kan tipsa er om att ni kan skriva er syn på "hur personlig man ska vara på en arbetsplats om sin läggning?" Eller något om diskrimineringslagen? Om ni vill skulle ni kunna be oss läsare att skriva ner något och kanske publicera bäst novell/berättelse så att de blir någon form av Tävling! Jag ska sova på saken så hoppas jag att jag kommer med fler idéer! :) Godnatt på Er! Trevlig Helg (snart) :)