lördag 3 mars 2012

Skrivuppgift: När jag mötte kärleken!Känner ni hur våren är på intåg och hur känslorna börjar vakna i bröstet? Är inte det helt rätt tid för en liten skrivuppgift på kärlekstema? Vi på Fem flator fantiserar är väldigt förtjusta i kärlekshistorier och extra roligt är det när läsarna vill dela med sig av sina egna erfarenheter (eller fantasier)!

Ni kanske minns förra gången vi hade en skrivuppgift? Då handlade det om insiktshistorier. För er som inte var med då kan vi berätta att en insiktshistoria är en berättelse om hur man kommer till insikt om att man är lesbisk. Det är inte samma sak som en komma-ut-historia för sådana berättelser handlar bara om hur man berättar för andra om sin insikt, inte om hur det gick till när man fick själva insikten, och det förstår ju vem som helst att det är den mest spännande delen att berätta om!

Men tillbaka till den där gången då du mötte kärleken! Hur, när och var mötte du henne egentligen? Vad hände? Hur fick ni kontakt? Vad kände du? Blev dina känslor besvarade? Fick historien ett lyckligt slut eller slutade det i tårar?

Kanske har du inte mött den stora kärleken än, men har en vacker fantasi om hur det kommer att gå till? Det är förstås precis lika spännande! Vi skulle bli jätteglada om du ville dela med dig av dina upplevelser eller fantasier!

Skicka in din berättelse till oss så publicerar vi den på bloggen. Det kan vara en jättekort berättelse eller en lite längre. Skriv dock helst inte mer än 2 maskinskrivna A4-sidor eftersom det blir svårläst på bloggen. I övrigt finns inga restriktioner! Skriv precis vad du vill och vad du känner! Bry dig inte om ifall du tycker att du inte kan uttrycka dig tjusigt, stava perfekt eller liknande bagateller. Det är bara historien och dina tankar och känslor vi vill åt! Du får självklart skicka in din historia anonymt. Skriv då bara den signatur du vill att vi ska använda att publicera berättelsen under.

Skicka din berättelse till: 5flator@gmail.com!


.

4 kommentarer:

ms x. sa...

Kan man skriva det här också, i kommentarerna, om en vill vara väldigt anonym?
:)

Fem flator sa...

Hej ms x.!

Det går jättebra att skriva sin berättelse även här.

Hälsningar Fem

ms x. sa...

Så bra. Kul idé!
Söt bild också :)

Anonym sa...

Roligt det här, nu gäller det ju bara att lyckas skriva ner det ordentligt! Hoppas att många skickar in sina lövstories!