fredag 3 december 2010

Julklappstips från Charlie by Kabusa

Nya förlaget Charlie by Kabusa (som på många sätt liknar gamla förlaget Normal) vill dela med sig av sina julklappstips:

Julklappstips till alla vägfarare
Hanna Wikmans debutroman och roadbook Lift hämtar inspiration från beatlitteraturen, men utifrån det skapas här något helt nytt med ett eget soundtrack. Med ett ohämmat persongalleri och klädd i ett oförlikneligt språk spränger Lift gränser och ger nya perspektiv. (http://www.charliebykabusa.se/lift.html)


Marja och Agneta till julpris!
Bli vän med Marja och Agneta på Facebook och få boken om deras liv och kärlek, Marja och Agneta – the story of True Love, till specialpris. Den perfekta julklappen till alla som älskade Daily Live. (http://www.facebook.com/pages/Marja-och-Agneta/295513018788?ref=ts)


Och så en jultävling!
Kan du skriva det finaste julrimmet till den erotiska novellsamlingen Skamlöst? Bevisa det genom att skicka in ditt rim till info@charliebykabusa.se. Du vinner ett exemplar av boken inslagen och med ditt rim på, och det vinnande rimmet publiceras på hemsidan den 22 december.
Skamlöst är boktipset till alla som vill höja värmen under vintern. (http://www.charliebykabusa.se/skamlost.html)


Vill du ha en hemlig julklapp från Charlie?
Vad sägs om en boköverraskning till dig själv eller till en vän? För 200 kronor får du två böcker vackert inslagna i en alla tiders julklapp som är redo att läggas under granen. Vilka böcker som finns i klappen? Det är såklart hemligt fram till julafton. Erbjudandet gäller till den 17 december. Maila ditt namn och adress till info@charliebykabusa.se.

En ljuvlig juletid och en underbar, underhållande och minnesvärd julläsning till er alla. Och sist men inte minst – en alldeles speciell julhälsning från Charlie: http://www.charliebykabusa.se/isawdaddy.html

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det börjar bli mycket reklam i bloggen. När kommer nästa novell? /P

Fem flator sa...

Hej Anonym.
Den här bloggen blir till största delen vad de som vill bidra vill göra den till. Vi gillar allt som är lesbiskt och tipsar gärna våra läsare om det vi kommer över och får tips om. Vi säljer dock inte reklamplatser utan avgör alltid vad vi tycker kan vara intressant. Skorpan, som brukar skriva våra noveller, har en stressig höst och kommer förmodligen inte skriva någon novell förrän nästa år. Men du är välkommen att skriva en bra novell sålänge och skicka in den till oss. =)

Hälsningar 5