fredag 31 december 2010

Ett flatigt nyår!

Känner du för att gotta in dig i din flatighet såhär över nyåret? Vi med! Vi började just med att läsa QX januarinummer. Där går det att läsa mer om nästa års stora flatfilm, Kyss mig, som vi nämnt tidigare på denna blogg. Där finns också en intervju med årets värd av Gaygalan, Carina Berg. Det måste vara det allra bästa valet av värd för våra läsare, som ju faktiskt förra året röstade fram Carina Berg som den vi helst skulle vilja ha som julvärd i tv! Carina, glöm nu inte att ha ditt 5-linne på dig! I januarinumret tycker vi också att alla bör läsa Sara Lövestams nyårskrönika där du får veta vad som gäller 2011, nämligen att våga: våga flörta, våga vara sig själv, våga komma ut och våga göra slut.

När du läst klart kanske du känner dig sugen på att ge dig ut på flatiga äventyr på en gång? Då kan en idé vara att titta på GayMap för att se vad som händer under nyåret.

En av de första gayiga sakerna som händer på det nya året är förstås Gaygalan. Och du glömmer väl inte bort att vara med i vår gissningstävling? Vem tror du kammar hem de olika priserna? Det spelar ingen roll vem du egentligen gillar bäst och du behöver inte ens känna till alla kandidater, för i tävlingen gäller det bara att gissa vem som får priset. Förutom äran lutar det åt att vinnaren/vinnarna i vår tävling kommer att vinna flatfilmer och 5-linnen.

En annan trevlig sak som händer på det nya året är att Skorpans noveller kommer att finnas i bokform. Exakt när det kommer hända vet vi inte än, men vi återkommer förstås när vi vet mer.

Och till sist: Vad önskar vi oss inför nästa år? Jo, att vi får ännu fler tips från er därute! Vad vill ni läsa om? Vad vill ni se på bloggen? Vill ni skriva ett blogginlägg om något flatigt? Vad har ni upptäckt för något roligt som ni vill dela med er av? Vilka artister gillar ni? Vilka flatiga böcker, filmer och serier tycker ni att fler borde se? Skicka ett mail till oss på 5flator@gmail.com!

Ett gott nytt år önskar vi alla våra läsare!

/Angelica, Andie, Emma, Nisse och Skorpan.

Inga kommentarer: