fredag 3 juni 2011

365 Gay ger kontakttips

"Jag är så blyg. Hur ska jag bjuda ut henne?" Signaturen Shy girl är intresserad av en tjej på sitt klättercenter och skriver till 365 Gay för att få tips på hur hon ska våga ta kontakt med en tjej på ett ställe där det inte går att veta säkert om tjejen är lesbisk eller inte.

Vad säger ni? Vågar ni flirta med en tjej utanför gayställena? Och vad svarar dejtingexperten? Jo såhär:

-Var dig själv. Det finns inget sexigare än en person som inte försöker förställa sig.
-Börja med en vänskaplig approach. Oavsett hennes sexuella läggning har hon säkert inget emot lite trevligt småprat eller en ny vän. När du lärt känna henne bättre vet du både vem hon är och var hon står.
-Var du än träffar på någon, på gymmet, tunnelbanan eller i baren, så är det aldrig fel att börja prata med någon du är nyfiken på. Välj ett ämne som det är tydligt att ni båda är intresserade av.
-Skulle det visa sig att hon inte är intresserad av tjejer kanske du har fått en ny sexig vän och det behöver väl inte vara fel?

För att läsa hela artikeln, klicka på länken ovan.

.

2 kommentarer:

Skäggdoppingen sa...

Men herregud, att ragga på klättringen är ju superenkelt. Man kan börja snacka om hur hon löser klättringsproblemet eller vad hon har för utrustning eller vad som helst. Så himla tacksamt. Våga mera!

Fem flator sa...

Vi tror att tjejen som skrev frågan mest undrade hur hon skulle veta om ragget var lesbisk eller ej. Men som du säger, det behöver hon ju inte veta för att kunna börja prata med henne. =)