tisdag 2 augusti 2011

Pridetisdag


Så, vad ska ni hitta på idag pridefirare? Vad sägs om att lyssna på Birgitta Stenberg när hon blickar tillbaka på 55 år i den litterära offentligheten, på mottagandet av hennes böcker, samarbetet med förläggare och redaktörer och kontakten med läsare. I hennes författarskap speglas ett halvt sekel av förändringar i vårt samhälle. Klockan 15,00 kan du lyssna på Birgitta i Hörsalen i Kulturhuset.
Och efter det? Lite dans kanske? På Kulturhustaket kan du prova Queertango med Charlotte Rivero som är grundare av Queer Tango i Sverige och Sabine Berge. Du får både föra och följa i dansen. Det går bra att komma ensam då det kommer bytas partners (ja, bara dansmässigt förstås!) Instruktionen pågår mellan kl 19.00-20.30. Efter det är det öppet för tangodans i 30 min.
För dig som vill hänga kvar på kulturhustaket arrangerar Stockholm Pride takkvällarna. Varje kväll bjuds olika DJ:s in för att spela. På tisdagen är takhänget kl 22-00. Även i Kungsträdgården blir det DJ:s varje kväll som spelar för dem som vill dansa i botten på fontänen.
.

Inga kommentarer: