tisdag 12 oktober 2010

Sökord och svar

Nu var det ett tag sedan vi gick igenom de sökord som lett till att människor trillat in på just denna sida. Det är därför dags för en genomgång och kanske kan vi ge svar på några av de frågor som ställts.

Lyckligtvis är den allra vanligaste söktermen för de som sökt sig hit just "Fem flator fantiserar", vilket vi är mycket glada för. En del av er har försökt med varianter som "Fyra flator som fabulerar" eller "Fina flators fantasier", men det tycker vi självklart är helt okej!

Andra har sökt sig hit för att de letat lesbiska noveller. Och ja, sådana har vi här! Skorpan, som skriver novellerna, hoppas också få ut dem i bokform senare i höst.

Lesbiska filmer vill ni också se. Sådana har vi i form av filmklipp med lesbisk reklam eller kortfilmer. Vi har också tittat närmare på olika lesbiska filmsidor i en serie inlägg som ni kan se här. Recensioner av filmer finns bland annat på svenska sidan Annies blogg eller på amerikanska Kissing fingertips. Flatfilm att handla finns fortfarande mest av utomlands och störst utbud till bäst pris har engelska Amazon UK.

Lesbiska låtar? Ja, det har vi också. Dem har Nisse plockat ihop här under vår musiketikett.

Lesbiska böcker? De har Angelica samlat här och tips på titlar finns även i vår boklista i högermarginalen. Ni får gärna bidra med fler böcker som vi bör lägga till om de fattas!

Lesbiska kyssar? Oh ja! Se bara här!

Förvånansvärt många har hittat helt rätt när de klickade sig in här. Till exempel har ni sökt på seriösa lesbiska sidor, sexställningar, snuskiga dikter, homosexuell dejtingsida, kända lesbiska par och lesbisk doktor. Och allt det fanns ju!

I vissa fall vet vi dock inte om ni fått svar på era frågor. Men kanske kan vi klara av det nu!

-Du som sökte på "Är jag lesbiska?" Nej, du är lesbisk.
-Du som sökt på "Slutet Loving Annabelle": Ja, du har helt rätt. Slutet på filmen Loving Annabelle suger verkligen! Men i övrigt är filmen bra.
-Lesbiska stövlar? Vad tusan är lesbiska stövlar? Vi har likadana stövlar som heterona, vi lovar.
-Lesbiskt sex gratis? Ja, lesbiskt sex är gratis, precis som heterosex, bara man är någorlunda normal och trevlig så brukar det ordna sig.
-Lesbiska fotbollstjejer? Vad är det du vill veta om dem? Du kanske vill gå med i något flatlag? Eller om du vill ha ett tips på en bra segergest så kan du titta här.
-Lisbeth Åkermans hår? Trodde du verkligen att hennes hår skulle ha en egen sida? Men vi kan sträcka oss till att säga att vi tycker hon har fint hår. Förra gången vi gick igenom våra sökord hade någon sökt Lisbeth Åkermans ben. Hon har verkligen många populära kroppsdelar.
-Nakna flator i duschen? Ja, även flator brukar vara nakna i duschen. Det är mest praktiskt om man vill bli ordentligt ren.
-Gaychatt? Hm, det finns faktiskt en på RFSL:s sida, men vi misstänker att den inte kryllar av människor. Annars kan ett tips vara att gå in på någon av de stora sidornas chatt och se vilka deltagare som har namn som "lesb", "bs" och liknande.

Nu får det vara slut med sökord för denna gång, men hör gärna av er till oss om ni har några tips eller önskemål om vad ni vill se på bloggen!


For our international readers: Fem flator fantiserar is a swedish blog and the translation of our name would be "Five dykes fantazising", but it sounds better in swedish... We publish short stories, articles, short films and book reviews.

.

Inga kommentarer: