lördag 27 november 2010

Bästa bloggarna?

Amerikanska sidan About Lesbian Life har valt ut sina favoriter bland de lesbiska amerikanska bloggarna. Så här ser listan och Abouts kommentarer ut:

1. Pam´s House Blend
Pam är på hugget. Hon är alltid bland de första att kommentera viktiga händelser i HBTQ-sfären. Beroende på vem man frågar är hon en elak antikristen aktivist eller den bästa bloggaren i HBTQ-sfären.

2. Mombian
För alla lesbiska mammor därute, och till och med för dem som inte är föräldrar, är Mombian en toppensida med bok- och leksaksrecension, resetips, hälsotips och till och med veganska kakrecept.

3. Jasmyne Cannick
Jasmyne Cannick är en nya generationens bloggaktivist som utmanar den homofobiska straighta världen och även belyser rasism, sexism och falsket inom gaysamhället.

4. Rosie
Rosie O'Donnells blogg är en mix av politiska åsikter, poesi och videos.

Kommentarerna är alltså Abouts egna kommentarer och inte Fem flators. Resten av Abouts lista kan du se här. Vad tycker du? Är de amerikanska lesbiska bloggarna något att ha? Och vilka lesbiska bloggar är egentligen bäst i Sverige? Vilka läser du? Lämna gärna en kommentar!

.

2 kommentarer:

Sexig Latina sa...

Hej kul sida jag hittade här. Jag kolade igenom de amerikanska lesbiska sidorna, skit tråkiga juh :P

Hahah men i vilken stad bor ni? Jag är nyinflyttad i Sthlm, tips på gay ställen, dejting ställen os.v Det skulle kunna vara ett önskamål på inlägg :)

Hade bra

Fem flator sa...

Ja, vi tyckte faktiskt inte heller att den där listan var någon höjdare. Kanske de inte är de bästa bloggarna utan hon som har gjort listan har dålig smak? =)

Ett tips för att hitta gayställen i Stockholm (och i andra städer) är att titta på QX Gay Map. Där kan du se allt som händer!

Hälsn 5