söndag 7 november 2010

Lesbian magazines!


Fem började fundera över vad det finns för lesbiska tidningar därute. Här i Sverige har vi förstås fina QX som både pojkar och flickor delar kamratligt på, men ute i stora världen finns förstås tidningar bara för flickor. Vi satte googlemaster Andie på uppdraget och hon hittade tidningar både i pappersform och i elektronisk form.

På den australiensiska sidan Avalon Media hittade Andie tidningarna BOUND Magazine och LOTL Magazine som finns både i pappersform och i elektronisk form. Dock kostar det en slant att ta del av båda alternativen. Andie snokade i alla fall reda på några nummer som går att provläsa gratis:


De här tidningarna finns alla att läsa på nätet:

Curve

DIVA

Lesbilicious

Cherry GRRL


Wikipedia har någon gett sig på att försöka sammanställa alla lesbiska veckotidningar som någonsin funnits i världen. Listan verkar inte särskilt uppdaterad men det kan ju vara roligt att spana in ändå!

Enjoy your reading! Vi lägger till de olika tidningarna i vår länklista. Och glöm nu inte att maila oss om ni råkar läsa något spektakulärt och spännande som vi bör titta närmare på!


.

Inga kommentarer: