torsdag 3 juli 2014

Fem flators lesbiska sommartips

Bästa sakerna att göra när solen skiner:

-Ligga på stranden och läsa en bra bok! Kanske är du ute efter lite gastkramande ungdomsångest? Läs i så fall: "Jag är ju så jävla easy going" av Jenny Jägerfeld! Eller är det en lesbisk deckare du vill ha? Välj då "Report for murder" eller "Trick of the dark" av Val Mc Dermid. Någonting lagom lättläst sexigt, spännande och roligt, på engelska? Välj "Kiss the girls and make them spy" av Mabel Maney. En historisk skildring av England ur en flatas synvinkel, med klass? Välj "Ficktjuven" av Sarah Waters! Eller ska det vara lättläst, roligt och med massor av lesbisk kärlek? Välj "Väntan på henne" av Lotta Sundin.-Gå ut på stan och träffa folk! Fika, festa, diskutera! Det som händer i din stad kan du alltid se på QX Gaymap.

-Besök Stockholm Pride! 28 juli -2 augusti är det festival i huvudstaden. Du kommer väl?Bästa sakerna att göra när det regnar:

-Se en bra flatfilm! Filmtipsen hittar du på Annies lesbiska filmblogg!-Se en bra flatig serie! Till exempel Orange is the new black, Lipservice, L-Word, Sugar Rush... Se fler tips under rubriken Tv-serier i högermarginalen eller under etiketten Tv-serier.

- Läsa en av böckerna ovan. Alla väder är läsväder! När det regnar är det dock mindre risk att somna på stranden med boken över ansiktet.

-Logga in på Qruiser och skriva meddelanden till massor av tjejer som verkar trevliga. Kanske hittar du en ny kompis eller en flickvän? Det skrivs alldeles för få meddelanden på den sajten.

-Surfa in på Fem flator fantiserar och läsa gamla inlägg, kanske Skorpans noveller, eller kolla in Etiketten Humor för att pigga upp dig lite.

-Resa till solen! Kolla in vår Etikett Resa!

Fler somriga tips? Lämna gärna en kommentar!

Inga kommentarer: