onsdag 30 juli 2014

Pride park: tema och shower dag för dag

Nu öppnar parken! Pride Park hittar du på Östermalms IP, Fiskartorpsvägen 2, Östermalm.  Tunnelbana: Stadion. Och såhär ser kvällarna i parken ut:

Onsdag - Den historiska festen
Invigningskvällen går under namnet Den historiska festen och bjuder på en spektakulär specialproducerad show i två akter. Med avstamp i Pride-rörelsens begynnelse tar Kayo med oss på en musikalisk resa från 60-talet fram till idag tillsammans med husband, dansare och gästartister. Världskända hits och klassiska gay anthems ramar in budskapet om att kampen fortfarande är viktigare än någonsin. Invigningskvällen förgylls även av Ola Salo och Conchita Wurst.
Pris: Entré till Pride Park. För onsdagen finns det även dagspass, 100kr.
Tider: on 30 jul 18:00–22:00
 

Torsdag - Den folkliga festen (Även kallad schlagerkvällen)
Stockholm Prides legendariska torsdagar har byggt på minnen och musik som framkallar glädje och gemenskap. I år blir dessa faktorer mer betydelsefulla än någonsin. Den folkliga festen för schlagerarvet vidare samtidigt som vi öppnar dörren till en annan del av den svenska musikhistorien, den svenska låtskatten. Musiken står i fokus när kvällens konferencier Anne-Lie Rydé med husband gästas av folkkära stjärnor från förr och nu. En kväll fylld av musik som berört oss genom generationer.
Pris: Entré till Pride Park.
Tider: to 31 jul 17:30–22:00

Fredag - Den Lesbiska Festen, Dragfesten och Burleskfesten
Kvällen på scenen börjar med Den Lesbiska Festen under ledning av Moa Svan och Nour El Refai som bjuder på humor och grym musik. Därefter presenteras Dragfesten med Leo.B som samlar ett gäng av landets främsta dragshowartister för att tolka festtemat i klassiskt dragformat. Kvällen avslutas med Burleskfesten, en normöverskridande upplevelse som innehåller allt som burlesk ska vara och ännu mer. Med Robert Fux i spetsen följer Stockholm Pride upp fjolårets succé med en ny spektakulär show.
Pris: Entré till Pride Park.
Tider:
Den Lesbiska Festen: 19:00-20:00
Dragfesten: 20,30-21,30
Burleskfesten: 21:45-23,00

Lördag - Regnbågsfesten och Party For Those Who Can't
Under Regnbågsfesten presenteras både nya talanger i musikakten New Faces och älskade klassiker som Regnbågssången och det traditionsenliga Regnbågstalet. Kvällen avslutas med en maratonfest under namnet Party for Those Who Can’t. I samarbete med Navid Kabiri förvandlas Pride Park till ett gigantiskt dansgolv när huvudstadens tyngsta djs möter en lång rad artister och dansgrupper. Klubbkulturen ligger till grund när vi tar ställning för mänskliga rättigheter genom att festa för dem som inte kan. Finalfesten blir Stockholm Prides hälsning till omvärlden.
Pris: Entré till Pride Park.
Tider:
Regnbågsfesten: 17:30-19:00
Party for those who can´t: 20:00-23:00

.

Inga kommentarer: