onsdag 24 mars 2010

Kiss the girls and make them spy

Angelica har blivit Maneyaced! Fastän hon för bara några dagar sedan läste ut Mabel Maneys bok om The not so nice nurse har hon redan hunnit plöja igenom Jane Bond-parodin Kiss the girls and make them spy. Maney har hamnat på min lista över människor jag hemskt gärna skulle vilja träffa, säger Angelica. Tjejen skriver så smart och roligt att jag sitter och skrattar högt för mig själv i soffan.

Jane Bond-böckerna är lite mer vuxna än böckerna om Cherry Aimless och Nancy Clue, men minst lika spännande, romantiska, bitska och humoristiska.

När agent James Bond läggs in på psyket kontaktar Secret Service hans syster Jane för att spela honom vid en viktig tillställning. Det är meningen att det ska bli ett enkelt och ofarligt uppdrag, men saker blir förstås inte riktigt som Secret Service-människorna tänkt sig. Speciellt som den avundsjuke agent 008 ständigt lägger sig i och Jane dessutom kärar ner sig i snyggingen Bridget, som utger sig för att sälja smink, men visar sig vara något helt annat.

.

Inga kommentarer: