onsdag 3 mars 2010

Länkar och läsning!

Signaturen Beelover tyckte att vi borde samla ihop alla lesbiska tips vi ger på bloggen så att de inte är så svåra att hitta sen. Det tyckte vi var en jättebra idé. Därför börjar vi nu på två listor: en länklista och en boklista. Ni läsare får hemskt gärna bidra med tips till båda listorna!

I länklistan vill vi ha länkar som alla flator kan ha nytta och nöje av. Vi väljer därför att inte länka till en massa privata bloggar. Det gör vi dels för att listan skulle bli så lång och dels för att de flesta bloggarna redan finns samlade på sidor som tex HBTQ-tjejer som bloggar eller Bloggportalen, som vi för övrigt redan lagt till i länklistan!

I boklistan vill vi bara ha lesbisk skönlitteratur, alltså inga faktaböcker, hur intressanta de än må vara. Det beror på att den här bloggen heter Fem flator fantiserar och att det är fantasier vi riktat in oss på. (Vill man ha faktaböcker kan man dock kolla in länken till Bokus där det finns en hel del)

Har du ett bra lesbiskt länktips eller boktips som du vill dela med dig av? Skicka ett mail till 5flator@gmail.com så lägger vi till länken/boken i listan! Känner du kanske även för att recensera en bok? Vi tar gärna emot bokrecensioner där du skrivit lite om handlingen och vad du känner för boken.

Länklistan och boklistan hittar du längst ner i högermarginalen!

.

Inga kommentarer: