söndag 7 mars 2010

Lesbisk film på nätet! Del 4: Skaffa film utomlands!

- Amazon UK: Här finns allt och lite till!
Det här är som att landa i paradiset för flatfilmsälskare. Här finns hur mycket film som helst och det finns en avdelning som heter Gay & Lesbian, så man behöver inte veta innan vilken film man vill ha. En del filmer kan man dessutom få till riktigt bra priser. Användarna på Amazon har dessutom skapat egna topplistor på film så här kan man också få bra tips. Till de flesta filmerna finns recensioner och info om innehållet. Det går även att söka filmer som har rätt region så att man vet att de går att spela när man väl fått hem dem. Dock har England samma region som Sverige, så de flesta filmerna som finns har rätt region. Det är inga problem att beställa från Sverige.

- TLA Lesbian: En riktig (men dyr) godisbutik på amerikanska!
Vad är nu detta? Vi hittade en sida som heter TLA som skapat en egen sajt för bara lesbisk film, som de kallar TLA Lesbian. Här verkar det finnas mycket roligt och alla de kända filmerna är lätta att hitta. Nackdelen är att filmerna är dyra. Även här finns en recension av filmen och TLA har dessutom lagt till ”3 reasons to buy this film” där man lätt kan få en bild av filmen huvudsakliga innehåll. OBS: Detta är en amerikansk sida, vilket betyder att alla DVDs är Region 1. Man måste alltså ha en dvd-spelare som kan spela upp alla regioner för att kunna se filmerna härifrån. TLA säger att det går bra att beställa från Sverige. De kan skicka det mesta de säljer på sajten, utom böcker med hårt omslag, kalendrar och sexleksaker, men hallå, nu var det ju film vi ville ha! Köper man en produkt kostar frakten $6,50 och köper man fler kostar de sedan $5,99 säger TLA. Fem flator konstaterar att ska man handla härifrån är det nog bara om man hittat något man hemskt gärna vill ha och som inte finns någon annanstans.

Var brukar du handla film? Lämna gärna en kommentar!

6 kommentarer:

Ragnhild sa...

Den enda gayfilm jag har på dvd (imagine me and you) har jag köpt. Alla andra har jag "lånat via datorn" eller sett online. Förutom de två jag faktiskt lyckats se på teve nån gång för en halv evighet sen innan jag fattat att jag var gay och så...

Ragnhild sa...

Hm, skulle ju skriva att den enda gayfilm jag har på dvd har jag köpt på tradera... =)

Fem flator sa...

Är det svårt att hitta gayfilm på tradera? Antar att man inte kan söka på "gayfilm"?

/Angelica

Ragnhild sa...

Jag sökte på titeln. Och hade tur. Har köpt två gayböcker därifrån med...

Ragnhild sa...

Sökte på Lesbisk* och fick faktiskt upp några. Bla If these walls could talk och Gia. prövade också att söka på avslutade auktioner och det verkar som det funnits en del filmer som gått igenom tradera. Ebay.co.uk borde ju också kunna funka...

Lägger in lite vettiga länkar i marginalchatten på www.hejgaytjej.blogspot.com =)

Ragnhild sa...

Hm kollade www.ebay.co.uk och söker man på lesbian* får man upp en hel del faktiskt så det skulle jag tipsa om. Ifall man klarar sig utan svensk text och så =)