onsdag 10 mars 2010

Vad fantiserar du om?

Fantasi är en önsketanke på hur man skulle vilja att en situation såg ut. En fantasi är en situation som föreställs av en individ eller grupp, som ej överensstämmer med verkligheten utan beskriver önskemål och mål hos skaparen. (Wikipedia)

Fem flator älskar fantasier i alla former. Ibland är fantasier samlade i böcker och filmer, men de flesta fantasierna är gömda i tankarna hos sin bärare. Vad fantiserar du om?

7 kommentarer:

Sandrine Enryd Carlsson... sa...

Hmm, just nu är sommarlängtan som störst så just nu fantiserar jag om varma sommardagar med vänner och härligt ljumma sommarkvällar med nån man tycker speciellt mycket om! :-)

Anonym sa...

Jag fantiserar om Henne och om massor av pengar och om allt Hon och jag gör med pengarna... ; )

Paulina sa...

Jag fantiserar om att äntligen bli av med allt plugg o bara kunna sitta i solen o äta glass o hålla någon i handen

A sa...

Ja, sol och glass vill jag också ha! Och så drömmer jag om att min flickvän bor i sammma stad som jag.

Ragnhild sa...

Brukar fantisera ihop storys till noveller eller böcker typ... Sen gäller det bara att skriva ner dem. Men det är en sån sak man kan göra på bussen. Skriver texten på mobilen och mejlar den till datorn och redigerar den där =)

Anonym sa...

jag fantiserar om att studenten ska vara förbi och börja leva, flytta, träffa någon att hålla kär! Någon att göra allt det där lilla extra för. Varma sommarkvällar med en engångsgrill på en liten klippa och se solnedgången och känna vad livet leker :)

Hanna sa...

Jag fantiserar om att resa och möta likasinnade människor. Att leva ut och lära känna mig själv.