onsdag 9 juni 2010

De gayigaste sommarpratarna i år

Fem har kollat in listan över årets sommarpratare för att se om det finns några intressanta gayiga inslag, och jovisst!

Den 27 juni sommarpratar artisten Eva Dahlgren:
– Jag ska berätta om dagen som förändrade mitt liv, om mitt hittills svåraste beslut, om varför jag älskar Simon Spies och varför man ska vara på sin vakt när man fiskar gädda år 2040.Den 4 augusti pratar författaren och konstnären Birgitta Stenberg:
– Jag kommer att tala om Västkustens vilt framstormande förfall, min egen nya blida framtoning i media som förr lekte bandhundar med mig, patriarkatets framtida, lyckosamma sammanbrott, eja, eja! Och så vill jag tala om kärleken.

Enligt QX kommer Birgitta i sitt program även att föreslå att man ska göra en gaygata i Göteborg så att det blir lika trevligt där som i San Fransisco. Det vore väl något? Varför inte en i Stockholm också tycker Fem.
Övriga sommarpratare som kan vara intressanta är Eva Gabrielsson (3 juli), för fans av Stieg Larsson och Millennium och Alcazarmedlemmen Andreas Lundstedt 28 juli. Eftersom vi insåg tidigare att många av våra läsare är curlingfans är det förstås Anette Norberg som gäller den 23 juli. – Jag kommer att prata om känslor på isen före några OS-finaler och när sista stenen ska spelas.

Hela listan över sommarvärdar finns här. En rolig grej är att man kan beställa sms-påminnelse, så att man inte missar sina favoriter!

.

3 kommentarer:

Ragnhild sa...

Yey curling. Synd bara att jag inte lyssnar på radio =)

Fem flator sa...

Vaddå? Av principskäl? =)

/A

Ragnhild sa...

Ha nä inte direkt. Men jag orkar inte med musiken och har ingen lust att lyssna på politik eller nyheter eller annat ointressant. Och så klarar jag inte bruset riktigt så jag låter oftast hellre bli. Om det inte är nåt jag verkligen vill höra... =)

Och så kommer jag aldrig ihåg när nåt går. Och ska jag lyssna på nåt måste jag leta rätt på en radio.

Fast man kanske kan höra det på
datorn efteråt. Men egentligen har jag alldeles tillräckligt att göra ändå. Så nä, jag orkar inte med radio =)

Kollar aldrig på teve heller... Eller läser tidningar... =)