söndag 27 juni 2010

Var finns flickvännerna?

Fem var nyfikna på var en tjej egentligen kan hitta sin flickvän. Vi frågade er vad ni trodde och gav några förslag som vi trodde kunde vara troliga alternativ. Det visade sig att 25% hade hittat eller trodde att de skulle hitta sin flickvän på Qruiser, 16% genom vänner, 8 % på krogen, 8 % på Pride och 4 % på jobbet. MEN de allra flesta, 37%, menade att flickvännen hade hittats/skulle hittas någon annanstans! Så nu är vi förstås mycket nyfikna på: VAR? Ni som klickade i det här alternativet, var är det där nån annanstans? Lämna mycket gärna en kommentar!.

9 kommentarer:

Kiffo sa...

I have no idea, men däremot två förslag på ämnen för er fem att forska i om ni får brist på idéer:
- Varför är Stockholms gayklubbar fulla av PAR (är ju lite som att gå på parmiddag, minus middagen)? och
- Hur gayvänliga är de olika studentorterna? Viktigt vetande för alla oss som ska börja studera till hösten..!

HeartBeaT sa...

Var och vad hade Kiffo tänkt studera?

J

mademoiselle sa...

man kan vara kontaktperson för sin lilla bys löst sammansatta kontaktnät för queera folk, å så kanske hon sänder ett mail och vill mötas på tu man hand, eftersom ett gäng med storkäftade homosar kan vara lite skrämmande till en början... :) mitt tips är annars hbt/queera föreningar (, gärna i dagslys).

Anonym sa...

Jag hittade mitt livs kärlek på gay parship!

Kiffo sa...

Tänkte nog psykologi eller beteendevetenskap i Lund eller Uppsala.. Men har ingen susning om hur gaylivet är där - finns det ens nåt?

HeartBeaT sa...

Åh, vad roligt med psykologi/beteende, Kiffo!
Är helt övertygad om att flatlife är att vänta sig i både Lund och Uppsala. Dock är det förmodligen fler queerklubbar/uteställen i Lund.

Vad vet man, kanske att en träffar på dig då till hösten i Uppsala om en har tur? :)

Fem flator sa...

Kiffo: Det är en knepig situation. Man kan inte gärna förbjuda paren att gå ut... Kanske borde någon satsa på att anordna en singelfest? Du får ge dig på nån lämplig festfixare och göra lite pr för idén!

Hur gayvänliga studentorterna är känner vi inte till. Vi ska se om vi kan hitta någon info om det. Vi har något svagt minne av att Umeå röstats fram till bästa gaystudentstad. Som mademoiselle säger brukar det finnas föreningar på alla de större orterna som man kan börja med att kontakta. QX Gaymap kan du också kolla in för att se om det finns uteställen och liknande.

Anonym: Grattis! =) Är det många anslutna till gay parship? Kostar det pengar? Kanske kunde vara något för oss att skriva om.

HeartBeat: Go girl! Kanske vi snart kan lägga till "Jag mötte min flickvän på bloggen Fem Flator Fantiserar". Det vore väl snyggt. ;)

/5

Anonym sa...

Hmm jo jag tyckte nog det fanns en del flator på gay-parship. Det kostar pengar om man vill typ kunna läsa meddelanden man fått och se andras bilder, men som den student jag då var passade jag på att använda det när det kom gratiserbjudanden. Sen hade jag sån tur att jag bara behövde gå på en enda dejt. En ganska cool funktion dom har där är att man gör ett personlighetstest, sen "parar" dom ihop en med andra som man bör funka med baserat på testet. Man kan ju tro vad man vill, men för mig fungerade det iallafall =)

Michelle sa...

Jag hittade min nuvarande (och första) flickvän i ett Manga/Anime- konvent förra året.

Man kan nog hitta den speciella lite här och var ^^
Fast det verkar vara lite svårt att träffa någon när man är lesbisk, vilket min vän går igenom just nu. Kanske det är pga vår ålder.