onsdag 2 juni 2010

Berättelsen om Alex, Del 45

”Nu är vinet slut igen”, säger Lis och häller upp de sista dropparna ur den andra flaskan.
”Det kanske är ett tecken på att vi inte ska ha mer vin.”
”Hur skulle det kunna vara det”, säger hon och ler stort.
”Jag måste jobba i morgon.” Jag tittar på min arm, men jag har tydligen ingen klocka på mig. Jag vet inte hur många timmar vi har suttit i soffan och pratat. Det är säkert efter midnatt.
”Jag med. Så vad gjorde ni efter att Anna försvunnit iväg på surfingbrädan?” Jag ler och fortsätter berätta historien. Lis drar upp benen i soffan och lutar armbågen mot ryggstödet. Jag gör likadant. Mina knän snuddar vid hennes, men jag låtsas inte om det.
”Först väntade vi lite, för Lena trodde att hon skulle vända och komma tillbaka, men hon kom aldrig så sen fick vi åka efter henne med båten. Då stod hon fortfarande upp, men hon visste inte vad hon skulle göra för att kunna vända. Hon kom inte på tanken att släppa ner seglet heller.”
”Så den där scenen i Sällskapsresan är kanske inte helt osannolik ändå..”
”Nej. Det verkar inte så.”
”Jag tycker väldigt mycket om dina örhängen. Om du växlar efter humör, betyder det då att du känner dig lite blue idag?” Jag skrattar.
”Nej, jag älskar blått och det här är mina favoritörhängen. Dem har jag när jag är glad.”
”Det är bra.” Hon lutar huvudet mot väggen så att de svarta lockarna sprids över sofftyget. Hon är väldigt nära mig nu. ”Hur är det med den känslomässiga röran", säger hon mjukt. "Har den lugnat ner sig något?” Hon ser på mig och det är som att hela hennes kropp utstrålar energi som drar i mig. Jag vet att hon känner det också. Hon är ännu närmare nu.
”Ja.. Jag tror att den börjar.. klarna”, mumlar jag innan hon kysser mig. Blodet rusar genom min kropp. Jag känner hennes varma hand på min midja. Hennes fötter glider ner på golvet igen medan hon sätter sig ännu närmare. Hon slutar inte kyssa mig. Jag kan inte sluta kyssa henne heller. Snart ligger jag ovanpå henne och hon drar mig hårt intill sig. Hennes händer smeker sig nerför min rygg. Jag drar av hennes linne och smeker hennes runda nakna bröst. Jag njuter av hennes häftiga andning och av hur hennes ögon blänker när hon ser på mig.

.

4 kommentarer:

Sara sa...

Ja! Klart Alex och Lis ska få varandra!

Anonym sa...

yes fint!!

Anonym sa...

Neeeej, cafebruttan tycker jag mycket bättre om!!!

Fem flator sa...

Ja, vi får se hur det blir. Hon kan ju tyvärr inte få alla flickorna. ; )

/Skorpan