onsdag 23 juni 2010

Lesbian tv series special: All my children

Fem tar sig vidare genom listan över lesbiska tv-serier och tittar nu närmare på serien All my children för att se hur lesbisk den egentligen är.

All My Children är en amerikansk dagtidssåpa som har sänds sedan 1970 på TV-nätverket ABC:s stationer över hela USA och än idag visas i nätverkets dagtablå trots de senaste årens allt svagare tittarsiffror. Den liknar serier som Days of our lives och Glamour. Serien har lyckligtvis aldrig sänts i Sverige.

AMC är definitivt inte en lesbisk serie, men det fanns en lesbisk storyline i serien ett tag. Att döma av de kommentarer vi hittat var dock de flesta lesbiska tittarna besvikna över att det sällan var någon action, att serien undvek att visa sådant som kunde uppfattas som det minsta känsligt och att den stackars lesbiska karaktären Bianca efter ett tag fick ett allt sämre och händelselösare kärleksliv.

Men ett tag hände det en del saker på den lesbiska fronten. Bianca förlovade sig till exempel, men den scenen var tittarna tydligen inte heller särskilt nöjda med. Se gärna den roliga beskrivningen av scenen på bloggen Joe My God.

Bianca kom faktiskt så långt fram som till ett bröllop! Den scenen kan den som orkar se här nedanför, men det är inget vi rekommenderar eftersom den är urtrist och inte har någon känsla överhuvudtaget.
For our international readers: All my children is not a lesbian soap. The lesbian storyline that goes on for a while does not make it worth watching. We cannot see anything else in it that would make it worth watching either.

Inga kommentarer: