måndag 11 maj 2009

Pyrets miljoner, Del 8

”Inte från dig, Kim. Dig behöver jag aldrig ta en paus ifrån. Förlåt.”
”Äsch..” mumlade Kim generad. Pyret kunde inte låta bli att stryka hennes axel. Kim drog henne intill sig och kramade om henne igen. Det var en mjukare kram än den första och Pyret lutade huvudet mot Kims axel och smekte handen långsamt över hennes rygg.
”Pyret…”, sa Kim mjukt.
”Mm?” Pyret tittade upp och mötte Kims blick. Kim öppnade munnen för att säga något men ångrade sig och strök Pyrets lugg bakom hennes öra.
”Pyret.. du är så fin.” Pyret drog efter andan och log stort. Kim log lika stort tillbaka. Hon lutade sig fram och Pyret mötte hennes läppar.

Det var en underbar kyss. Pyret drog Kim så nära intill sig som hon bara kunde och njöt av hennes läppar och hennes tunga. Hon ville inte släppa Kim och Kim verkade inte kunna få nog av henne heller. Pyret visste inte hur länge de stod i hennes hall. Allt omkring henne verkade försvinna och energin strömmade genom hennes kropp. Kim flämtade till och Pyret släppta taget om henne. De såg på varandra och behövde inte säga någonting mer.

De hade legat på Pyrets säng många gånger och tittat på film. Pyret kunde inte förstå hur hon hade kunnat ligga där så avslappnad bredvid Kim. Nu satt de på sängkanten och kysstes och Pyret smekte av Kim hennes linne innan deras läppar möttes igen. Kim hade så vackra bröst och Pyret hade velat känna dem längre, men Kim drog av hennes t-shirt och tryckte varsamt ner henne på sängen. Hon lade sig ovanpå henne och kysste hennes hals. Pyret njöt av att känna hennes tyngd mot sig. Kims händer fumlade med hennes byxknapp. Pyret rullade över henne så att hon hamnade överst. Hon höll fast Kims händer ovanför hennes huvud och kysste hennes bröst. Kim drog djupt efter andan.

Det hade blivit mörkt utanför, men det var varmt i sovrummet där Pyret smekte Kims nakna kropp och fick elektriska stötar av hennes rysningar, hennes djupa andetag och av de där underbara ljuden av upphetsning. De var som en blandning av njutning och kärlek, så oförställt och så utlämnande, så nära Kim som någon kunde komma.
”Jag har längtat efter dig så länge”, viskade Kim med slutna ögon.

Inga kommentarer: