onsdag 25 november 2009

Snart fyller vi år!

Den 18e december 2008 startade vi den här bloggen. Det började med Flatornas julrim, Novellen Frankie och jag och ett sexigt klipp från filmen Femme Fatale. (Du kan se de första inläggen om du klickar på "2008" under "Bloggarkiv" i högerspalten.) Sedan dess har vi seglat vidare i samma stil.

När det är jubileum måste det förstås firas. Fem har firat det genom att trycka upp linnen i en massa olika färger. Linnena vi kom över är mycket snygga men leverantören hade tyvärr inte i så många storlekar utan bara small och medium. Övriga storlekar får vi försöka få tag på nästa gång vi trycker.


Linnen i bomull med femman på ryggen

Hur gör man då för att komma över ett sånt här linne? Jo, vi vill ha ditt tips om roliga, spännande, sexiga eller intressanta saker vi kan publicera här på bloggen under dess andra levnadsår. Bästa tipset belönas med ett linne.

PS: Vi hoppas snart kunna sälja linnena till självkostnadspris, men först behöver några praktiska detaljer ordnas.

.

5 kommentarer:

Catrin sa...

En intervju eller lite spännande info om/med Tegan and Sara... Eller kanske The Ditty Bops... Båda banden är ungefär hur bra som helst! Keep up the good work! Tjo!

Fem flator sa...

Tack för tips. =)

En annan Sara sa...

Jag skulle uppskatta en intervju med författaren Sara Shamloo (modernista) som kom ut med sin debutroman "Gloria" för ett år sen.

Fem flator sa...

Hej Sara! Den har vi inte hört talas om. Är det en lesbisk roman?

/5

Sara sa...

Romanen är inte lesbisk, men författaren är. Om jag inte har fått allt helt om bakfoten...