torsdag 4 februari 2010

Fem Flators Snuskiga Dikttävling

Nu har det blivit dags för Snuskig Dikttävling och självklart vill vi att Du ska vara med! Du behöver inte vara duktig på att skriva – vi har inga kvalitetskrav utan är bara ute efter att ha lite kul!


Tävlingsregler
1. Fem flator står inte för någon definition av vad som är snuskigt. Det är helt upp till författaren av dikten att avgöra. Tycker man att spenat är snuskigt kan man följaktligen skriva om det.

2. Tävlingen är mycket prestigelös och dikterna får därför vara precis så oseriösa eller seriösa som författaren själv tycker är lämpligt. Vi har inga krav på några speciella versfötter eller att det ska rimma eller några andra liknande språkliga konventioner. Vi har heller inga större krav på diktens längd. Dock är det bra om den får plats på bloggen, så romanerna kan du spara tills vi har romantävling. ; )

3. Dikter som kan anses kränkande för andra medmänniskor förbehåller vi oss rätten att inte publicera eftersom vi är trevliga typer.

4. Tävlingen avgörs genom omröstning på bloggen. Läsarna röstar på den dikt de gillar bäst.

5. Man får självklart vara anonym så att man vågar ta ut svängarna riktigt ordentligt när man skriver. Hitta dock gärna på en signatur som vi kan skriva under din dikt, tex ”AB”, ”Snygg-Cissi” eller ”34-åringen”, så att vi vet vem som skrivit vad.

6. Främst tävlar man förstås om äran att vara snuskigast, men vi har även några mer materiella priser:

Första pris är det eminenta spelet Tutt-memo och ett Fem-linne.
Andra pris är boken Loiz Lenz – Lesbian Secretary och
tredje pris är ett Fem-linne utan tillhörande bröst.

7. Ditt bidrag vill vi ha skickat till 5flator@gmail.com senast den 21 februari!

Några frågor på det? Annars är det bara att sätta igång och skriva!

.

Inga kommentarer: