söndag 7 februari 2010

Vad är tuttmemo?

Maria har lagt märke till att första pris i vår Snuskiga Dikttävling är ett "Tuttmemo". Vad är det, undrar Maria. Ja, det är ju en bra fråga. Tuttmemo är spelet Memory, fast med bröst. Dock finns en viktig skillnad mot vanliga memoryspel, där man ska hitta två likadana bilder. Här ska man istället få ihop ett par bröst, alltså höger bröst och vänster bröst. Det perfekta spelet för den som gillar tuttar, och vem gör väl inte det?När vi ändå är igång kan vi ju visa upp de övriga priserna också. Boken Lois Lenz - Lesbian secretary ser ut såhär:Boken handlar om Lois, som flyttar från en oskyldig liten småstad in till stora farliga stan där det vimlar av läskigt folk, som till exempel såna där konstiga lesbianer som finns där man minst anar det. Boken är skriven av Monica Nolan, som vi tidigare intervjuat. (Intervjun kan du hitta om du klickar på etiketten Fem Frågar i högermarginalen.)
Och det här är Fem-linnena. Mjuka och färgglada med vår fina femma på. (Vill man gärna ha ett, men inte lyckas vinna, kan man istället skicka ett mail till oss och beställa ett.)

Det var priserna det. Dikten skickar man till 5flator@gmail.com. Se tävlingsregler i tidigare inlägg.
.

2 kommentarer:

Mathias söderlund sa...

Min dikt om tävlingen är kvar! Tog lite tid..

Det var juletid och bonde Jönsson var glad,
för nu var det banne mig dags för tidelag!

Hästen, geten, katten - ingen av dem förstod,
Jönssons avsikter när han kom in i deras bod

Mycket hade under året hänt på farmen,
men aldrig hade djuren fått nåt så stort långt upp i tarmen

Juckandet gick som på räls, och snart så pumpade säden
över deras lena päls

Plötsligt kom Bondmoran Ada in och såg vad som hände,
särskilt hur hästens lem hängde och slängde
Hon hukade sig under och in i henne den trängde

Sedan var alla nöjda och glada, så här hett var det inte ofta i
Jönssons lilla lada

Fem flator sa...

Hej du. Ja, den var ju snuskig, men grejen med den här tävlingen är liksom att man ska skriva en dikt själv och den där dikten finns redan på nätet sedan tidigare. Du får försöka knåpa ihop något själv om du vill vara med i tävlingen.

Hälsn 5