söndag 14 februari 2010

Flicka i turkost, del 7

Det var skönt med semester. Att spara en vecka till början av september var en jättebra idé. Jag var ute i skärgården med Anna och Mia och solen sken mjukt på de lummiga träden och vattnet var fortfarande varmt så vi kunde bada varje dag. Faktiskt hade vi det så bra att jag nästan helt glömde bort den där incidenten med tjejen i turkost. Det var när jag fick ett sms från Johan som allt kom tillbaka.

“Hej Emz! Har du det bra? Jag har varit mycket flitig och gymmat nästan varje dag. Jag träffade just den där tjejen vars linne du gillade. Hon undrade varför jag inte hade min flickvän med mig längre. Jag sa att jag inte har någon flickvän. Hon såg förvånad ut.”

Jag lade ner mobilen i knät. Tjejen i turkost trodde att Johan var min pojkvän. Var det därför hon hade ställt in vår dejt? Men när jag frågade henne, den där dagen när jag intervjuade hennes sällskap, då sa hon också nej. Och hon sa nej på att sånt kallt sätt, nästan med avsky. Jag tyckte det var helt uppenbart då, att hon inte var intresserad av mig. Varför ställde hon då frågor om mig nu?

.

4 kommentarer:

ace sa...

ja varför..? mer mer mer!

Anonym sa...

Mycket bra! Väntar med spänning!

Sandrine Enryd Carlsson... sa...

Väntar också med spänning på fortsättningen! :D

Fem flator sa...

Det kan man verkligen fråga sig, men tjejer har alltid så mycket konstigt för sig. ;)