onsdag 18 februari 2009

Att falla för Amanda: Sista delen

Jag gick inte in på Amandas rum den veckan heller. Jag visste inte vad jag skulle säga till henne längre och dessutom blev jag bara så attraherad av henne varje gång jag såg henne att jag säkert inte skulle kunna stå emot henne även om hon fortfarande var lika förvirrad och lika mycket ihop med sin pojkvän. Jag kände att hon tittade på mig när hon gick förbi mitt rum och när jag gick i korridoren.

Det blev många rundor i korridoren den veckan för försäkringsbolaget skulle ha en monter på en mässa och jag fick i uppdrag att ordna allt . Jag brukade inte vara med på mässor men Natalie var sjuk och jag hade lovat att hoppa in för henne. Det var mycket som skulle packas och jag stannade kvar på jobbet kvällen innan mässan för att se till att allt var klart att lasta in i bilen nästa dag. Vi skulle ha med oss en massa uppfällbara skyltar, bord, planscher och foldrar och jag fick också nyckeln till vårt marknadsföringsförråd för att hämta reklamgrejor som vi kunde ge bort till besökarna. Jag hade hittat några askar med pennor, nyckelringar och kolor som jag hade ställt ut i korridoren innan jag letade vidare. Det var då jag hörde hennes röst bakom mig.
”Hej”, sa hon. Jag ryckte till när jag såg henne i dörröppningen.
”Hej”, sa jag. Hon steg in i förrådet och stängde dörren.
”Jag klarar inte det här längre”, sa hon och kom fram till mig.
”Amanda…”, började jag, men hon lade sina armar om min midja och kysste mig och hela min kropp ville ha henne.
”Jag måste ha dig”, sa hon. ”Snälla. Kan vi inte gå hem till dig?” Kanske borde jag ha sagt nej, men jag klarade det inte. Jag ville bara få ha henne nära mig. Vi gick hem till mig och vi älskade i min säng. Vi sov knappt någonting för vi kunde inte sluta ta på varandra, men nästa dag kände jag mig ändå mer fylld av energi än på väldigt länge. Amanda och jag åt frukost tillsammans och gick till jobbet tillsammans och hon hade lånat både ett par trosor och en tröja av mig. Jag var tvungen att åka iväg till mässan direkt men det kändes mysigt att veta att Amanda gick runt på kontoret i mina kläder.

När jag kom tillbaka till kontoret klockan sex hade alla andra redan gått hem för det var fredag och ingen ville stanna länge då. Amanda var inte heller kvar och jag kunde inte hjälpa att jag kände mig lite besviken. På vägen hem började jag fundera. Vad hade jag egentligen gjort? Jag hade gått emot alla mina principer och haft sex med en tjej som har pojkvän. Efter det hade jag givit henne mina kläder och sedan hade hon gått hem till pojkvännen i dem och i låtsats som om ingenting hänt. Hon hade heller inte lovat mig något, så jag kunde inte ens säga att hon svikit mig. Hur dum fick man bli?

När jag gick hem och lade mig den kvällen kände jag mig eländigare än någonsin. Det irriterade mig att jag skulle behöva sova i den sängen där Amanda och jag älskat natten innan. Jag ville inte tänka på henne men ändå fanns hon i mitt huvud hela tiden. Jag tittade på min mobil: Inga meddelanden och inga missade samtal. Hon vågade väl inte skicka några sms till mig hemifrån pojkvännen. Men det kanske var lika bra det. Hon skulle inte få utnyttja mig mer. Med det beslutet somnade jag och jag vaknade inte förrän klockan elva på lördagmorgonen av att något plingade. Det ringde visst på dörren. Jag tassade yrvaket ut i hallen och tittade ut genom titthålet. Det såg ut som att Amanda stod utanför. Jag försökte snabbt rätta till mitt rufsiga hår och gnugga sömnen ur ögonen. När jag öppnade stod hon där med två stora väskor.
”Hej”, sa hon, lite förläget leende. ”Förlåt att jag väcker dig, men det verkar som att jag inte har någonstans att bo längre. Har du kanske plats för mig ett tag?”

3 kommentarer:

Anonym sa...

söt och gullig. me like.

Anonym sa...

Tack =)

Ragnhild sa...

Me like it to =)