lördag 9 januari 2010

Sarahs jul, Del 12

Hon vågade knappt tro att det var sant. Ändå var det i Klaras farmors soffa hon befann sig och det var Klaras kusin som just hade kysst henne så mjukt och underbart att hon hade blivit varm i hela kroppen. Nu låg hon ner på kuddarna och Millas kyssar kittlade hennes hals och Millas händer låg varma slutna om hennes bröst.

Det annars så stimmiga vardagsrummet var helt tyst. Inte ett ord hade yttrats sedan de andra hade försvunnit. Det enda hon hörde var sprakandet från braskaminen och Millas djupa andetag i det mörka rummet.

En ström av tankar försökte ta sig fram till hennes hjärna. Tänk om farmor Greta såg dem nu. Vad skulle Klara säga? Och borde hon verkligen ha hamnat i den här situationen med någon hon bara känt i två dagar? Men hennes kropp ville ha Milla och hennes hjärta sa att Milla var bra. Det var det enda som spelade någon roll just nu. Hon slog bort alla tvivlande tankar och slappnade av.

Hennes händer smekte sakta Millas rygg. Hon tog tag i den nedre kanten av hennes tröja och drog den uppåt. Milla satte sig upp, grensle över hennes midja, och drog tröjan över huvudet. Hon hade en bh under som hon knäppte upp i ryggen och lät falla. Sarah drog efter andan. Milla var vacker. Klassiskt vacker, som hon tänkt sig ett skogsrå i sagorna.

Hon satte sig upp och Milla drog av hennes t-shirt och knäppte upp hennes bh. Sarah drog henne med ner sig och njöt av att känna hennes mjuka bröst mot sig medan deras läppar möttes igen.

.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Ååh, stanna inte där! Era retstickor! ;)

ace sa...

I'm in lööööv

Charlie sa...

Med vem? Med Milla? Eller Skorpan? =)

ace sa...

eh, skorpan tror jag... ;)

Fem flator sa...

Åh. Jag är smickrad. =)

/Skorpa