måndag 26 juli 2010

Fem bokminglar på Pride House

Läsning är bland det bästa Fem vet och bland böckerna på Hallongrottans bokhandel i Pride House minglade vi lite med några av kunderna och frågade dem om deras favoritböcker.-Hej Mania! Vad läser du?
-Jag läser det som faller i mina händer. Jag gillar Birgitta Stenberg väldigt mycket. För några somrar sedan plöjde jag igenom alla hennes böcker.Kursiv
-Hej Annika! Vad läser du?
-Jag gillar Carstens Jensens roman De drunknade. Om ni menar flatlitteratur gillar jag några av Agnes von Krusenstjernas böcker. Det är sju böcker i en serie och jag är på den sjätte nu, men det börjar bli lite tradigt.
-Hej Sanna! Du är volontär i år. Varför då?
-Det är kul! Jag har flera kompisar som är helårsvolontärer så det är roligt att alla är med.
-Har du några favoritböcker?
-Ja, det finns många bra. Jag gillar Middlesex och Bitterfittan. Och så är det en bok av en rysk författare (Julija Voznesenskaja) som jag tycker jättemycket om som heter Kvinnornas Decamerone som handlar om tio kvinnors liv i Ryssland.Hej Anna! Vad läser du?
-Jag läser inte så mycket, men idag ska jag köpa en bok som heter Opening up, om fria relationer. Det finns också en bok som heter The ethical slut, men den verkar handla mer om polyrelationer. Men jag tror Opening up har ett lite annat perspektiv.

.

Inga kommentarer: