söndag 25 juli 2010

Jessica Kolterjahn: Ut ur skuggan
Den här boken tycker jag om. Jessica Kolterjahn har ett vackert språk och en känsla för att beskriva människor och känslor så att man förstår precis vilken stämning hon vill förmedla.

"Ut ur skuggan" handlar om Agnes som växer upp i en överklassfamilj i Stockholm på 1920-30 talet. Agnes känner inte någon samhörighet med sina föräldrar och de visar henne ingen kärlek. Först när hon träffar Claire förstår hon hur starkt man kan känna för en annan människa. Men hennes far fördömer den kärleken och fylld av skuldkänslor slutar hon träffa Claire. Istället försöker hon bygga ett nytt liv tillsammans med författaren Viktor, men han sätter sitt skrivande framför allt annat och Agnes har svårt att glömma sitt livs stora kärlek.

Ut ur skuggan är en spännande bok om kärlek och längtan. Jag sitter hela tiden och hoppas att bitarna ska falla på plats för Agnes. Hur ska det sluta? Kommer hon att få sin älskade eller kommer hon att förbli olyckligt kär medan Claire skaffar man och barn? Självklart tycker jag att du ska läsa boken och ta reda på svaret!

En recension av: Angelica


Efter Pride recenserar Angelica böckerna "Charlie" och "Lonely Planet". Vill du skriva på bloggen om en bok du läst? Skicka din recension till
5flator@gmail.com! Vi tar även gärna emot boktips att lägga till i vår boklista!
.

2 kommentarer:

Lissie sa...

Tyckte den här boken var jättefin!

Fem flator sa...

Javisst! Den var ett nöje att läsa. =)

/Angelica