tisdag 6 juli 2010

Lesbian tv series special: The L-Word

Fems lesbiska tv-seriespecial har nu kommit fram till den största serien av dem alla: The L-Word. För ingen annan serie har väl kunnat klämma in så mycket sex och lesbiska smaskigheter i samma program?

Att beskriva handlingen i den här serien är i stort sett omöjligt. Det händer alldeles för mycket, men man kan i alla fall säga att det handlar om lesbisk kärlek, sex och relationer.

Det finns många karaktärer i The L-Word och alla flator kan nog hitta nån de gillar och alla kan nog känna igen sig i åtminstone någon situation och även om det till slut är rena Melrose Place när det gäller vem som legat med vem, så sitter alla flator ändå och njuter, för allt är ju så väldigt lesbiskt. Lyckligtvis är The L-Word mycket bättre än Melrose Place på att slänga in nya karaktärer som kan skaka om handlingen. Det är många personer med i serien och det är dessutom många som skriver avsnitten och många som jobbar med serien. Sammanlagt verkar de ha sysselsatt halva USA. Titta bara här på listan över medverkande.

After Ellen kan man förstås läsa hur mycket som helst om The L-Word om man skulle känna för det!

The L-Word har fans över hela världen, vilket gör att det finns massor av sidor om serien där man kan hitta info och köpa dvd-samlingar med alla de sex säsongerna och andra prylar, som tex den här.

Det råder inga tvivel om hur populär serien är. Det skrivs till och med uppsatser om The L-Word. Se bara här, en uppsats som analyserar hur tittare förhåller sig till The L-words representationer av lesbiska sexuella akter. Hur förhåller du dig till dem? Om du inte känner för att fundera över det kan du spana in de här klippen istället:For our international readers: Most likely you are already familiar with the most lesbian show of them all; The L-Word, but if you want to read more about it, you can click on the links above!

3 kommentarer:

HeartBeaT sa...

Most hilarious ever ang. det andra klippet var
1. Bettes skratt över Alices smsbomb om sexnatten mellan Shane och Jenny.
2. Helenas skratt när Alice vidarebefordrar Shanes kommentar om hur bra Jenny kysser
3. Att en annan helt och hållet hade glömt storyn om Shanes och Jennys så kallade relation

Keep up the good work, dykes!

C sa...

Sedan så finns ju The Real L Word också. I like!

Flatshoppen sa...

Hej,vi på Flatshoppen är ett relativt nystartat företag. Vår affärside' går kort och gott ut på att sälja grejer för alla tjejer som gillar tjejer.
Vi säljer bl.a. filmer och serier med lesbiskt tema, rengbågsflaggor,smycken med kvinnotecken och annat smått och gott. Ta gärna en titt och säg vad ni tycker! Vi på flatshoppen önskar er en trevlig dag!