lördag 7 mars 2009

Alexandra Clarasdotter, Del IV

Alexandra återvände till sitt mail och knattrade med snabba fingrar iväg ett svar till Emmy Grünwald:

Emmy, mycket nöjd med dina ändringar. Ställ om produktionen till den nya modellen när du testkört en prototyp. Fortsätt gärna tänkandet när du börjat som chef för konstruktion och uppmuntra dina medarbetare att göra likadant.

Clara Alec
Head of R & D
Environmental Inventions
Alatair Office


Alexandra hade fem personer på kontoret I Alatair. Eller, rättare sagt fanns det inget kontor och Alexandra hade bara en anställd i Alatair och det var hennes kusin Leila som tog emot all post och skickade vidare det som var viktigt till Alexandra eller Sara i Saiph. Alexandra hade dock skapat fem fejkade anställda och roat sig med att ge dem olika personligheter. När någon mailade henne svarade hon alltid i någon av dessa fem personers namn.

Det var Clara Alec som var chef för kontoret och sedan hade hon fyra anställda. Tre av dem var smarta trevliga personer medan den fjärde var en ganska lat typ som Clara alltid tilldelade de tråkigaste uppgifterna. Var det något som dröjde länge, då visste Saiphskontoret alltid att det var Lacie Denderby som inte fick ändan ur vagnen. Extra roligt var det att Lacie på Saiphskontoret omnämndes som ”Lazy”, som var precis det Alexandra hade tänkt när hon hittade på namnet.

Inga kommentarer: