onsdag 7 april 2010

Berättelsen om Alex, Del 12

Jag känner mig inte lika nervös när jag kliver in på GREAT Ads nästa dag. Förväntansfull beskriver nog bättre min sinnesstämning. Jag ska få sitta med Carolin idag också. Förmodligen kommer jag att lära mig massor av nya saker och jag hoppas att jag kan jag bidra med några idéer själv också.

Carolin är redan där. Hon sitter i Vardagsrummet med en kopp te i ena handen och mobilen i den andra. Hon är riktigt snygg i sin kostym med de svarta stövlarna till, men hon ser lite trött ut. Jag får ett hastigt leende när jag slår mig ner.
”Är allt ok”, undrar jag.
”Jo..” Hon suckar. ”Eller… jag är lite irriterad bara.” Hon gör en paus och tittar på mig som för att avgöra om jag är någon hon kan berätta saker för. Sedan fortsätter hon. ”Det är en person som visar intresse för mig, men jag har ändå en känsla av att jag inte är den enda. Vissa människor är så charmiga och attraktiva att man vill tro att de menar allvar och att de kommer att lägga all sin kärlek bara på dig, men någonstans inom sig vet man att det bara kommer att sluta med elände.”
”Ja. ” Jag skrattar. ”Det känner jag igen. Men det är ju bra om du vet det redan innan det gått för långt.”
”Det är väl det. Sedan gäller det bara att hålla sig ifrån dem ändå.” Hon ler och tar sista klunken av sitt te. ”Nej, om vi skulle ta och sätta igång då. Vi ska helst få ihop några idéer till på fredag så vi kan köra dem för Angela. Sen kommer kunden på tisdag. Tyvärr har jag en annan grej som jag måste få klar nu på förmiddagen, men jag tänkte att du kan läsa in dig på det nya uppdraget så länge, är det okej?”

Vi går bort till Carolins skrivbord och hon tar fram en mapp. ”Här är uppdragsbeskrivningen och sen kan du kolla nätet också och se vad du hittar om kunden. Skriv ner vad du tänker så kan vi börja brainstorma lite efter lunch.”
”Okej”, säger jag glatt och tar emot mappen. Jag känner mig ungefär som om jag fått en julklapp när jag går tillbaka till mitt skrivbord. Ett paket med en utmaning i.


Hur fortsätter historien? Lämna ditt förslag på vad som ska hända i nästa del i kommentarsfältet!

.

3 kommentarer:

Greta sa...

Spännande att få reda på fortsättningen! Hoppas den kommer snart ^^

Fem flator sa...

Jag tror du har missförstått det här Greta. Det är ju du som ska hitta på fortsättningen. =)

/Skorpan

Greta sa...

Nej det har jag fattat, bara det att jag inte har någon bra idé på fortsättning. Men hoppas att någon annan har det! ;)