torsdag 8 september 2011

Har du hittat det du söker?

Många läsare hittar hit till Fem flator fantiserar genom något sökord. Kanske just du som läser nu är en av dem? Men vad är det du är ute efter? Vi kan konstatera att de allra flesta av er sökt just Fem flator eller något lesbiskt och i så fall har ni ju hittat rätt redan nu! Grattis!

Lesbisk film är det många som intresserar sig för. Till er kan vi rekommendera vår etikett flatfilm och vår lilla följetong där om just flatfilm, hur man hittar den och köper den.

Även lesbiska böcker är intressant och dem hittar ni under etiketten Böcker i högermarginalen samt under vår lista "Lesbisk läsning" som även den finns i högermarginalen. Om någon bra lesbisk bok fattas i listan får du gärna maila oss, så lägger vi till den!

Moa Svan intresserar ni er också för! Och det stämmer att Moa Svan skrivit om olika lesbiska tv-serier för Fem flator. Dessa hittar du under etiketten Tv-serier i högermarginalen. De serier som Moa skrivit om har rubriken "Moas favoriter".

Många har sökt på lesbiska sexställningar och då tycker vi att ni ska kika på detta inlägg som Andie skrev förra året. För den som vill läsa fler inlägg om sex rekommenderar vi just etiketten Sex i högermarginalen.

Lesbiska sidor på nätet vill ni också få tag på. För er rekommenderar vi en titt i högermarginalen där vi har en länklista till massvis av bra sidor. Om ni saknar någon sida får ni förstås som vanligt gärna tipsa oss om den!

Bonde söker fru lesbisk? Javisst, det stämmer! I årets upplaga av tv-programmet Bonde söker fru finns en lesbisk tjej med bland bönderna! Mer om hästbonden Johanna Nordin kan du läsa på TV 4:s programsida.

Snuskiga dikter? Ja, för ett och ett halvt år sedan hade vi faktiskt en Snuskig Dikttävling och vi fick in många roliga bidrag. Du kan kika på dem här. Under etiketten Dikt finns även fler dikter, om än mindre snuskiga.

Jordana Brewster ja.. Den som sett småfåniga men härliga lesbiska filmen DEBS kan väl knappast låta bli att beundra denna kvinna. Tyvärr finns det fler som är ute efter henne. Det finns till och med en klubb på Facebook som heter "Jordana Brewster, marry me". Men ett litet klipp från filmen kan vi väl njuta av åtminstone!


Inga kommentarer: