tisdag 7 september 2010

Bobby Blanchard, Lesbian Gym teacher
Vi har tidigare tipsat om den lesbiska pulpboken Lois Lenz, Lesbian Secretary av Monica Nolan. Innan sommaren kom Monicas nya bok ut och denna gång handlar det om en lesbisk idrottslärare. Och inte bara det: Hon arbetar på en internatskola för flickor! Ja, ni förstår redan här att förutsättningarna är goda. Lägg till det att det före detta field hockey-proffset Bobby Blanchard är mycket svag för vackra kvinnor, och kvinnorna för henne. Det verkar också som att flickskolan Metamora har dragit åt sig en ovanligt stor andel lesbiska kvinnor, både inom lärarkåren och bland eleverna.

Boken handlar dock inte enbart om Bobby Blanchards kvinnoeskapader. Hon har också fullt upp med att försöka dra igång ett field hockey-lag på skolan, fastän det inte är så populärt i alla läger. Dessutom har den förra matteläraren fallit, sägs det åtminstone bland lärarna, ut från skolans högsta torn, medan hon försökte titta på fåglar, och dött terminen innan Bobby kommer till skolan. Skolans rektor har sedan dess uppfört sig mycket märkligt.

Bobby Blanchard, Lesbian Gym Teacher är en rolig, spännande och mycket lesbisk bok. Det är en pulpbok, vilket vill säga att det inte är ett litterärt mästerverk man försökt skapa, utan en lättläst, underhållande och sexig historia. Och vem behöver väl inte en sådan bok ibland? Den här boken gjorde mig på mycket gott humör!

En recension av: Angelica
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

För dom som inte förstår språket blir boken svårsmält, finns den på svenska? Den gavs ut innan sommarn i volymupplaga och alla verkar prata om verket???

/Knerva

Fem flator sa...

Nej, vi tror inte att boken finns på svenska tyvärr. Engelskan är inte så svår, men kan man inte engelska alls så hjälper förstås inte det. Du får be nån snäll engelsktalande kompis läsa för dig! =)