lördag 18 september 2010

Tigertävling!

Nu har du chansen att vinna ett signerat ex av Mian Lodalens bok Tiger! Allt du behöver göra är att skicka ett mail till 5flator@gmail.com och berätta varför just du behöver boken.

Det behöver inte alls vara en sann historia. Nej, tvärtom ser vi fram emot riktigt osannolika, galna och fantasifulla förslag. Skriv tre meningar eller tio. Ja, skriv helt enkelt så många meningar som du behöver för att förklara varför du är i desperat behov av den här boken.

Har du blivit kidnappad av lesbiska pirater från yttre rymden och behöver använda boken för att muta dig fri? Hade du just köpt ett ex av boken och verkligen sett fram emot att läsa den, men din hund tog boken och släppte ner den i diskbaljan så att den blev helt förstörd och oläslig och det dessutom skvätte diskmedel på tant Agdas antika byrå så att stämningen på julafton numera kommer vara mycket tryckt? Eller behöver du bara något att stå på för att du inte når upp till proppskåpet när du krämat på med förstärkaren samtidigt som du lagat potatisgratäng och tvättat trosor? Alla orsaker är bra och publiceras på bloggen, men bara den allra bästa kan vinna boken. Kanhända delar vi även ut några 5-linnen som tröstpris!

Låt fantasin flöda! Senast den 2 oktober vill vi ha ditt bidrag!


.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, ännu en tävling. Me like!
Måste sikta in mig på att vinna då jag redan har ett 5-linne...

Keep it up, dykes!

Fem flator sa...

Ja, men du har väl inte ett i varje färg..? =)

Kanske letar vi rätt på några fler tröstpriser!