lördag 4 september 2010

Fem tar en titt på: Spraydate

-Hej Nils Persson! Varför ska man som lesbisk tjej gå med i Spraydate? Vad erbjuder ni?

-Spraydate är Sveriges äldsta dejtingcommunity och under de mer än tio år som Spraydate har funntis har alla varit välkomna. Spraydate är en rolig, seriös och prisvärd detjtingsajt där medlemmarna har lätt att komma i kontakt med varandra och på ett bra sätt kan uttrycka vad de söker och vem de är.


-Vad tror ni skiljer er sida från övriga communities?

-Förut om att våra medlemmar tycker att det är en väldigt trevlig stämning på Spraydate så anordnar vi kontinuerligt olika typer av events som exempel så kommer vi i november att ha en singelkryssning. Men förutom det så bjuder vi in till förhandsvisningar på bio, olika typer av fester och singelshopping med fantastiska erbjudanden.


-Hur många medlemmar har ni och hur många av dessa är lesbiska tjejer?

Vi har över 800 000 registrerade medlemmar och en stor del av dem är loggar in varje vecka. Exakt hur många som är lesbiska vet jag inte, men generellt så ligger vi på ett genomsnitt på svenskar över 18 år.


-Har ni en sökfunktion där man som medlem kan söka lesbiska tjejer på ens egen ort i ens egen ålder?

-Ja det har vi.


-Är sökningen även förfinad så att man kan söka efter till exempel singeltjejer eller kompisar?

-Ja.


-Kostar det något att gå med? I så fall hur mycket?

-Nej det kostar inget att bli medlem och börja dejta, till skillnad från de flesta andra där det är gratis att bli medlem men kostar pengar så fort man vill ta kontakt med någon. Men för att få ut det mesta av sitt dejtande så bör man bli Deluxe-medlem det kostar från 49 kr/månad.
(Fems anmärkning: Att kunna söka på sexuell läggning är en Deluxe-funktion)

.

Inga kommentarer: