söndag 5 september 2010

Fem tar en titt på: Flator.se

Flator.se är ett relativt nytt community bara för tjejer. Såhär skriver de om sig själva på inloggningssidan:

Flator.se är ingen traditionell datingsite för lesbiska, men visst kan man träffa gamla och nya likasinnade vänner samt säkert hitta kärleken inne på denna mötesplats. Tänk på att behandla varandra med respekt och kärlek så att alla kommer att trivas här. Om vi hjälps åt kommer nog detta vara en mjuk och härlig Community som ni vill återkomma till. Flator.se kommer att vara en mötesplats för lesbiska och bisexuella som ständigt kommer att vara uppdaterad med nya funktioner. Att vara medlem på flator.se är helt gratis.

När man loggat in på Flator.se möts man av en översikt av de nyaste blogginläggen. Det är helt klart de som står i centrum på sajten. Förutom det är det Forumet som är kontaktskapande. Där kan man påbörja trådar i olika ämnen och få svar av andra medlemmar. Om man gjort ett inlägg på forumet får man dock inget meddelande om att någon svarat på det, utan man måste själv gå in då och då för att titta efter.

I övrigt kan man inte se så mycket av vad som händer på sajten vid första anblick. Det går att söka medlemmar på kriterierna ålder och stad, men inget mer. Det går inte att söka singlar som vill dejta eller upptagna tjejer som söker vänner till exempel.

Överhuvudtaget känns Flator.se rätt avslappnat och det händer inte mycket på ens sida om man inte skapar något själv. Medlemmarna verkar inte vara mycket för runtkikande och att lämna meddelanden. De gånger vi tittat in på sajten har det inte ens varit särskilt många inloggade. Istället får man kika runt med hjälp av använda övriga funktioner som finns i marginalen:
-Mest sedda fotoalbum
-Mest lästa bloggar
-Nya medlemmar
-Nya bilder
-Nya filmer
-Populäraste forumtrådarna
-Mest aktiva på forumet

De flesta som vi pratat med tycker att sajten behöver en hel del förbättringar. Vi får hoppas att Flator.se tar åt sig av de tips medlemmarna ger dem så att sajten blir en hit för alla flator i framtiden!

.

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Du kan visst se vilka som besökt din sida. Under Min sida och Besökare. =)

I övrigt tycker jag att det är en sida med potential. Medlemmarna behöver bli lite mer aktiva. Och vissa funktioner borde införas. Men man slipper iallafall alla raggande straighta killar på qruiser. Och sidan är inte bara till för att hitta nån att ha en relation med. =)

Fem flator sa...

Ah! Du har rätt! Vi ändrar texten.

/5