tisdag 7 september 2010

Skorpans utmaning: Skriv ner din lesbiska insikts-historia!

Signaturerna Anonym, J och Anna efterlyste komma-ut-berättelser, eller snarare berättelser om att förstå och acceptera sin läggning. (Se kommentarerna under inlägget Fem tar en titt på: Qruiser)

Fem diskuterade det här med att "komma ut" och var överens om att det mest intressanta ögonblicket är när man själv inser vem man är, inte när omvärlden får sätta en etikett på en. Men kan man kalla det ögonblicket för att komma ut? Komma ut för sig själv kanske?Egentligen är det nog mer som att upptäcka sig själv, att få en insikt.

Men åter till ämnet! Skorpan, som alltid älskar en god berättelse, var med på noterna och utmanar nu läsarna att skicka in sin egen insikts-historia, alltså en berättelse om när, hur och var du insåg att det var flickor som var det rätta för dig. Vad hände? Hur reagerade du?

Om åtta läsare eller fler skickar in sin insikts-historia till Fem flator och låter oss publicera den på bloggen (under anonym signatur förstås), så lovar Skorpan att berätta sin egen historia. Vi har inga som helst krav på längd, form eller ens rättstavning i din berättelse. En halv sida eller kanske tre? Skriv bara ur hjärtat!

Antar ni utmaningen? Ni har två veckor på er, från och med... nu!

.

Inga kommentarer: